+40 351 100 200
  • English Ramada Plaza Craiova
  • Site Romana Ramada Plaza Craiova
Tratament Power Repair Ramada Craiova

Tratament Power Repair

Tratament facial pentru tenul lipsit de vitalitate și elasticitate, pentru tenul cu pori dilatați. Acest tratament redă luminozitatea tenului, atenuează ridurile și îmbunătaște aspectul pielii fiind realizat cu cele mai calitative produse.

Tratament LumaFirm Ramada Craiova

Tratament LumaFirm

Formula unică a Lumafirm Lift&Glow este puternic îmbogățită cu o selecție exclusivă a celor mai performante ingrediente pentru a oferi rezultate vizibile imediate, reface și repară pielea în timp ce fortifică și conferă fermitate.

Tratament Stem Cell Ramada Craiova

Tratament Stem Cell

Tratament cu puternic efect anti-îmbătrânire, netezește liniile fine și ridurile, hidratează și protejează, întinerește și oferă strălucire. Are la bază o cantitate mărită de celule stem și conține ingrediente anti-îmbătrânire cum ar fi Colagen, Retinol, Elastină și Peptide.

Tratamentul for Man Ramada Craiova

Tratamentul for Men

Tratament special destinat bărbaților pentru tenul sensibil și reactiv. Aceste tratamente revitalizează tenul solicitat, îi redă luminozitate, elasticitate, hidratează și protejează tenul.Un răsfăț binemeritat și cu efecte vizibile.

Dead Sea Glow Ramada Craiova

Dead Sea Glow

Tratament facial pentru strălucire cu minerale de la Marea Moartă (curățarea pielii în profunzime, masca facială cu nămol mineral, masaj facial și hidratare cu cremă îmbogățită în minerale de la Marea Moartă).

Velvet Touch Ramada Craiova

Velvet Touch

Prin exfoliere, sunt eliminate celulele moarte de la suprafața pielii rezultând o piele catifelată, sănătoasă și stălucitoare. În urma acestui tratament pielea va avea un aspect radiant și mult mai plăcut.

Healing Mud Wrap Ramada Craiova

Healing Mud Wrap

Împachetările cu nămol sunt un excelent balsam pentru piele, acestea fiind bogate în minerale, vitamine și grăsimi ce calmează și catifelează pielea.Oferă-i pielii tale răsfățul binemeritat iar rezultatele vor fi rapid vizibile.Bucură-te de puterile vindecătoare ale împachetărilor cu nămol.

Stop Cellulite Wrap Ramada Craiova

Stop Cellulite Wrap

Împachetare corporală cu nămol mineral, anticelulitic și masaj anticelulitic. Scopul este remodelarea aspecului țesutului adipos și îndepărtarea celulitei într-o proporție cât mai mare. Acest tratament contribuie la uniformizarea suprafeței pielii și reprezintă un remediu eficient în cazul celulitei.

Body Healing & Rejuvenation Package Ramada Craiova

Body Healing & Rejuvenation Package

Tratament complet pentru o piele fină, stălucitoare și netedă la atingere. Are la bază o formulă inovatoare de minerale active de la Marea Moartă ce îi oferă pielii un aspect revitalizat. Un tratament complet cu rezultate imediat vizibile.

Rezerva acum

Acest site nu foloseste cookie-uri.

Prin continuarea navigarii pe site, este necesar sa acceptati politica noastra de confidentialitate.