+40 351 100 200
  • English Ramada Plaza Craiova
  • Site Romana Ramada Plaza Craiova
Dead Sea Glow Ramada Craiova

Dead Sea Glow

Tratament facial pentru strălucire cu minerale de la Marea Moartă (curățarea pielii în profunzime, masca facială cu nămol mineral, masaj facial și hidratare cu cremă îmbogățită în minerale de la Marea Moartă).

Velvet Touch Ramada Craiova

Velvet Touch

Prin exfoliere, sunt eliminate celulele moarte de la suprafața pielii rezultând o piele catifelată, sănătoasă și stălucitoare. În urma acestui tratament pielea va avea un aspect radiant și mult mai plăcut.

Healing Mud Wrap Ramada Craiova

Healing Mud Wrap

Împachetările cu nămol sunt un excelent balsam pentru piele, acestea fiind bogate în minerale, vitamine și grăsimi ce calmează și catifelează pielea.Oferă-i pielii tale răsfățul binemeritat iar rezultatele vor fi rapid vizibile.Bucură-te de puterile vindecătoare ale împachetărilor cu nămol.

Stop Cellulite Wrap Ramada Craiova

Stop Cellulite Wrap

Împachetare corporală cu nămol mineral, anticelulitic și masaj anticelulitic. Scopul este remodelarea aspecului țesutului adipos și îndepărtarea celulitei într-o proporție cât mai mare. Acest tratament contribuie la uniformizarea suprafeței pielii și reprezintă un remediu eficient în cazul celulitei.

Body Healing & Rejuvenation Package Ramada Craiova

Body Healing & Rejuvenation Package

Tratament complet pentru o piele fină, stălucitoare și netedă la atingere. Are la bază o formulă inovatoare de minerale active de la Marea Moartă ce îi oferă pielii un aspect revitalizat. Un tratament complet cu rezultate imediat vizibile.

Rezerva acum

Acest site nu foloseste cookie-uri.

Prin continuarea navigarii pe site, este necesar sa acceptati politica noastra de confidentialitate.