+40 351 100 200
 • English Ramada Plaza Craiova
 • Site Romana Ramada Plaza Craiova

RAMADA PLAZA CRAIOVA - TERMENI ȘI CONDIȚII

 1. Date Administrator:
  JIUL S.A. CRAIOVA
  C.U.I. RO2308342
  Reg.Com. J16/19/1991
  Adresa: str. Calea București, nr. 1, Craiova, Dolj
  Telefon: 0351 100 200
  Email: info@ramadaplazacraiova.ro

 2. Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite de JIUL S.A. CRAIOVA este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor de mai jos. Acești termeni și condiții se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.

 3. Definire termeni:.
  Cumpărător/Client - persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care realizează o rezervare pe site.
  Utilizator – orice persoană fizică/juridică care are sau obține acces la conținutul de pe site-ul www.ramadaplazacraiova.ro.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin JIUL S.A. CRAIOVA și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea JIUL S.A. CRAIOVA.

JIUL S.A. CRAIOVA poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

JIUL S.A. CRAIOVA nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor/produselor furnizate pe acest site. JIUL S.A. CRAIOVA nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

Rezervări și cereri

În cazul în care JIUL S.A. CRAIOVA consideră o cerere sau o rezervare ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind datele de contact furnizate de acesta sau poate șterge cererea fără nici o înștiințare a utilizatorului.

În cazul voucherelor cadou - După plasarea comenzii și efectuarea plății, voucherul cadou se poate primi pe e-mail, sau ridica de la Urban Oasis SPA&Wellness Calea București 1, Craiova. Pentru restul serviciilor, confirmarea se va primi pe email.

Valabilitatea voucherelor:

Politica de anulare

Seriviciul se anulează( se consideră efectuat) în cazul confirmării programării și neprezentării la data și ora solicitate fără a anunța Centrul SPA.

JIUL S.A. CRAIOVA poate anula orice rezervare plasată de dumneavoastră, cu notificarea concomitentă sau ulterioară, fără ca o astfel de anulare să atragă răspunderea sau obligația noastră la suportarea oricăror prejudicii, în următoarele cazuri:

Restituirea Contravalorii

În conformitate cu prevederile art. 56 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014, beneficiarul are dreptul să solicite restituirea contravalorii unui serviciu sau al unui voucher în termen de 14 zile calendaristice de la achiziționarea acestuia, în cazul în care acesta nu a fost folosit, fără a fi necesară furnizarea unei justificări pentru această decizie.

Drepturile Prestatorului

Prestatorul nu răspunde pentru impedimentele datorate forței majore sau cazului fortuit, ca de exemplu proteste, greve, acțiuni guvernamentale, întreruperea furnizării de apă, probleme privind canalizarea, întârzieri în livrarea de materiale esențiale, pandemii, stări de urgență/alertă, sau alte dificultăți independente de voința Prestatorului.

Prestatorul își rezervă dreptul de a limita accesul în centrul SPA pentru anumite zile, cu ocazia anumitor cursuri sau evenimente. Termenul de executare al obligațiilor se prelungește cu o perioadă egală cu cea a duratei forței majore sau cazului fortuit.

Dispoziții finale

Beneficiarul va achita contravaloarea serviciilor prestate la termenele și în condițiile stipulate în contract, precum și plata oricăror sume rezultate din neexecutarea contractului indiferent de natura acestora (daune interese, penalități).

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile prevăzute în acest document. JIUL S.A. CRAIOVA își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continua să folosească site-ul dupa afișarea lor în acest document.

Rezervă acum

Acest site nu folosește cookie-uri.

Prin continuarea navigării pe site, este necesar să acceptați politica noastră de confidențialitate.