+40 351 100 200
  • English Ramada Plaza Craiova
  • Site Romana Ramada Plaza Craiova
Sala fitness Ramada Craiova

Sala Fitness

Pentru momentele în care vă doriți să vă relaxați sau să aveți parte de un antrenament potrivit, atât pentru cei începători cât și pentru profesionișți, sala noastră de fitness vă stă la dispoziție.

De la150 lei / LUNA
Detalii
Piscina Ramada Craiova

Piscina

Nimic nu este mai reconfortant precum sunt momentele de relaxare petrecute la piscină după o zi solicitantă. Ramada Plaza vă pune la dispoziție acest loc pentru momentele în care doriți să vă relaxați și să luați o pauză de la agitația zilnică.

Cuprins intre30-70 lei / ZI
Detalii
Masaje si abonamente masaj Craiova

Masaje si abonamente masaj

O terapie ce combină mineralele și extractele marine, uleiurile puternic hidratante de cea mai înalta calitate, produsele de top, toate acestea vor acționa precum un terapeut, vă vor relaxa organismul, simțurile, iar corpul își va recăpăta echilibrul.

Cuprins intre60-120 lei / sedinta
Detalii
Pevonia Therapies Ramada Craiova

Pevonia Therapies

Hidratează intensiv, redă luminozitatea, atenuează ridurile și îmbunătățește tonusul pielii. Acest tip de terapii sunt realizate cu cele mai puternice și calitative ingrediente de îngrijire a pielii, ce provin din cea mai sigură sursă, natura.

Cuprins intre120-190 lei
Detalii
Dead Sea Therapies Ramada Craiova

Dead Sea Therapies

Pachetele de tratamente pe care vi le punem la dispoziție combină o serie de tehnici pentru ca dumnevoastră să aveți parte de cele mai bune rezultate. Tratamentele vă vor induce o stare de relaxare completă, o piele exfoliată, mult mai netedă, regenerată și catifelată.

Cuprins intre90 / 160 lei
Detalii
Sauna Ramada Craiova

Sauna

Vă puteți reîmprospăta corpul și mintea în saună uscată și Hammam-ul pe care le punem la dispoziția dumnevoastră. Sauna uscată reprezintă o terapie excelentă de relaxare pentru trup și suflet, pentru eliminarea toxinelor și pentru a avea o piele sănătoasa.

Day Pass sau Abonament
Detalii

Spa & Wellness

Vă invităm în cadrul hotelului nostru la Urban Oasis Spa & Wellness – un spațiu intim destinat recreerii, într-o ambianță luxoasă ce vine să completeze facilitățile noastre, pentru a vă bucura de o gamă largă de servicii menite să vă încânte simțurile și să vă redea starea de bine!
Program zilnic: 07.00 – 22.00
Sambata se deschide de la ora 11.00

Piscină interioară încalzită cu sistem de înot contra curentului | Sală de fitness dotată cu cele mai performante aparate (cardio și greutăți) | 2 săli pentru servicii de masaj și terapii de înfrumusețare și relaxare (contra cost), cu produse de top | Saună uscată | Hammam | Duș emoțional | Fântână de gheață | Vestiare | Parcare gratuită, în limita disponibilității | Acces gratuit WiFi | Halat, papuci, prosop

Spa & Wellness Ramada Craiova
spa & Wellnes
Spa & Wellness Ramada Craiova
spa & Wellnes
Spa & Wellness Ramada Craiova
spa & Wellnes
Spa & Wellness Ramada Craiova
spa & Wellnes
Spa & Wellness Ramada Craiova
spa & Wellnes
Spa & Wellness Ramada Craiova
spa & Wellnes
Rowe
Rowe
Rowe
Rowe
Meniu Spa 2020
Meniu Spa 2020
Rezerva acum

Acest site nu foloseste cookie-uri.

Prin continuarea navigarii pe site, este necesar sa acceptati politica noastra de confidentialitate.