+40 351 100 200
  • English Ramada Plaza Craiova
  • Site Romana Ramada Plaza Craiova

Restaurantele noastre

Ramada Plaza Craiova

Toate produsele pe care vi le oferim sunt de cea mai bună calitate și îndeplinesc chiar cele mai stricte cerințe gastronomice. Suntem dotați cu servicii remarcabile ce au ca și particularitate o înaltă calitate. Tot ceea ce pregătim pentru dumnevoastră este realizat cu mult profesionalism întrucât ne dorim să aveți parte de o experiență remarcabilă. Punem la dispoziția clienților noștri un meniu excelent, pentru gusturi variate și potrivit chiar și pentru cele mai stricte cerințe. În cadrul restaurantului nostru le oferim clienților alimente calitative asezonate cu muzică bună, aceasta reprezentând rețeta perfectă pentru o masă reușită.Ne mândrim cu meniul pe care vi-l punem la dispoziție, alimente de cea mai înalta calitate, mereu proaspete, mâncare gătită la cele mai înalte standarde pentru a vă satisface papilele gustative în cel mai inedit mod posibil. Ne dorim ca restaurantul nostru să fie mereu prima dumneavoastră alegere, cel mai bun loc pentru a mânca și cel mai bun loc pentru a petrece momente de calitate.

Restaurant Ellipse

Restaurantul Ellipse situat în holul hotelului este locul perfect pentru micul dejun, conferințe și mese de grup care ofera o ambianță sofisticată si variante de preparate din bucătăria locală și internațională. Fiecare preparat este creat cu accent pe arome cât mai variate, fiind folosite cele mai proaspete ingrediente.

Program: Luni - Vineri 07:00 – 10:00, Sâmbătă - Duminică 07:00 – 10:30 | Cină 18:00 – 23:00

focus bar

Vă așteptăm în fiecare dimineață să vă savurați cafeaua in Focus Bar, situat în lobby-ul hotelului, unde vă puteți întâlni cu partenerii sau pentru o pauză binemeritată la un cocktail, într-un spațiu cu un design plăcut și elegant. Gama de băuturi este completă, de la cele tradiţionale, până la cele mai fine, iar locul este ideal pentru petrecerea timpului liber sau pentru întâlniri de afaceri.

Program zilnic: 08.00 – 24.00
Rezerva acum

Acest site nu foloseste cookie-uri.

Prin continuarea navigarii pe site, este necesar sa acceptati politica noastra de confidentialitate.