+40 351 100 200
  • English Ramada Plaza Craiova
  • Site Romana Ramada Plaza Craiova

RAMADA PLAZA CRAIOVA - POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Declarația de confidențialitate se aplică pentru Ramada Plaza Craiova unde dorim să furnizăm produse, servicii și experiențe remarcabile. Vă apreciem munca și mai mult, loialitatea. Recunoaștem că viața privată este o problemă importantă ce trebuie tratată ca atare. Am dezvoltat această declarație pentru a explica practicile noastre privind informațiile personale pe care le colectăm de la dumnevoastră pe acest site sau prin intermediul formularelor de rezervare, rubricii de contact sau Google Analytics atunci când vizitați site-ul nostru.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, JIUL S.A. CRAIOVA are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor și produselor conform ofertei curente. Sunteți obligat(ă) să furnizați aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.

Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea furnizării serviciului sau produsului. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și, după caz, sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritățile naționale/europene/mondiale de înregistrare.

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.
Totodată, aveți dreptul sa vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați:
Prin e-mail: info@ramadaplazacraiova.ro
Prin numărul de telefon: 0351 100 200

Rezervă acum

Acest site nu folosește cookie-uri.

Prin continuarea navigării pe site, este necesar să acceptați politica noastră de confidențialitate.