+40 351 100 200
  • English Ramada Plaza Craiova
  • Site Romana Ramada Plaza Craiova

Pevonia Therapies

Tratament Power Repair Ramada Craiova

Tratament Power Repair

Tratament facial pentru tenul lipsit de vitalitate și elasticitate, pentru tenul cu pori dilatați. Acest tratament redă luminozitatea tenului, atenuează ridurile și îmbunătaște aspectul pielii fiind realizat cu cele mai calitative produse.

Tratament LumaFirm Ramada Craiova

Tratament LumaFirm

Formula unică a Lumafirm Lift&Glow este puternic îmbogățită cu o selecție exclusivă a celor mai performante ingrediente pentru a oferi rezultate vizibile imediate, reface și repară pielea în timp ce fortifică și conferă fermitate.

Tratament Stem Cell Ramada Craiova

Tratament Stem Cell

Tratament cu puternic efect anti-îmbătrânire, netezește liniile fine și ridurile, hidratează și protejează, întinerește și oferă strălucire. Are la bază o cantitate mărită de celule stem și conține ingrediente anti-îmbătrânire cum ar fi Colagen, Retinol, Elastină și Peptide.

Tratamentul for Man Ramada Craiova

Tratamentul for Men

Tratament special destinat bărbaților pentru tenul sensibil și reactiv. Aceste tratamente revitalizează tenul solicitat, îi redă luminozitate, elasticitate, hidratează și protejează tenul.Un răsfăț binemeritat și cu efecte vizibile.

De foarte mult timp Pevonia a fost lider în oferirea de soluții naturale de îngrijire a pielii iar aceste produse sunt utilizate de esteticienii și profesioniștii din întreaga lume.Terapiile sunt realizate cu cele mai bune ingrediente naturale marine și botanice, combinate cu formule noi și tratamente care vă oferă rezultate vizibile. Ingredientele din gama noastră naturală de îngrijire a pielii sunt superioare, rafinate, calitative și provin din cea mai bună sursă. Scopul nostru este de a vă oferi calitatea unor terapii și produse de neegalat, realizate cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, tratamente personalizate ce vă vor oferi rezultate vizibile.
Program zilnic: 07.00 – 22.00
Aceste terapii vă garantează rezultate uimitoare cu ajutorul unor produse de îngrijire a pielii fără parabeni, conținând cele mai bune ingrediente naturale. Acest tip de terapii realizate cu produsele Pevonia reprezintă cea mai atentă modalitate de îngrijire a pielii și este totodată linia principală de îngrijire profesională din lume cu standarde de excelență în acest domeniu.Aceste terapii sunt foarte eficiente pentru repararea profundă a pielii, creșterea fermității, calmează roșeața și atenuează pielea iritată sau sensibilă. Concepute special pentru îngrijirea pielii în condiții de siguranță, acest tip de terapii cu produse Pevonia sunt potrivite chiar și pentru gravide datorită ingredientelor 100% naturale și extrem de delicate cu pielea. Pielea dumnevoastră va fi revigorată, mătăsoasă și hidratată. Pielea merită respectul și atenția mult dorită. Alegeți să străluciți bucurându-vă de terapiile Pevonia.
Rezerva acum

Acest site nu foloseste cookie-uri.

Prin continuarea navigarii pe site, este necesar sa acceptati politica noastra de confidentialitate.