+40 351 100 200
 • English Ramada Plaza Craiova
 • Site Romana Ramada Plaza Craiova

aplica cv

Joburi disponibile

Hotelul nostru pune la dispozitie urmatoarele locuri disponibile:

 • Receptioner
  Rol

  Cresterea satisfactiei oaspetilor, furnizand servicii de receptie eficiente, rapide, lipsite de probleme, calde, politicoase si ospitaliere in legatura cu sosirea, sederea si plecarea oaspetilor.

  Cerinte

  Persoana sociabila, comunicativa, dinamica, dornica de a se perfectiona si a invata lucruri noi, spirit de echipa, entuziasm si seriozitate. Cunosterea limbii engleze constituie un avantaj.

 • Electrician, Instalator, Personal tehnic sistem de control si intretinere cladire
  Rol

  Executarea lucrarilor de intretinere preventiva si de control cladire.

  Cerinte

  Persoana calificata in instalatii (electrice/sanitare), avand cunostinte minime/medii calculator, organizata, capabila sa lucreze in ture, atitudine pozitiva in relatiile cu clientii si colegii. Experienta anterioara intr-o pozitie similara nu este obligatorie dar constituie avantaj.

 • Stagii de practica

  Hotelul Ramada Plaza Craiova ofera posibilitatea efectuarii stagiilor de practica hoteliera in cadrul urmatoarelor departamente: Restaurant/Bucatarie/Receptie/Vanzari/Contabilitate.

  Stagiile de practica pot avea o durata de pana la 4 luni, cu program flexibil, in functie de departamentul ales. Se asigura un mediu de lucru performant, accesul la training-uri profesionale, o masa gratuita pe zi, certificat de absolvire a stagiului de practica.

Rezerva acum

Acest site nu foloseste cookie-uri.

Prin continuarea navigarii pe site, este necesar sa acceptati politica noastra de confidentialitate.